Keep calm and buy shoes

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.

Laat u inspireren

 • Voor de betere merkschoenen op het gebied van dames, heren en kinderen
 • Betrouwbaar en altijd een goede service!
 • Uw voeten brengen u overal heen, laat ons helpen bij de juiste schoenkeuze
 • Gratis verzenden vanaf 50 euro

Altijd een toonaangevende collectie

Shoesme

 

De ontwikkeling van baby- en kindervoeten...

...is de voornaamste zorg van Shoesme. Shoesme is geboren voor baby’s en bestaat voor kinderen. Kinderen brengen ons nieuwe ideeën, houden ons creatief en dwingen ons om nóg beter te zijn. De flexibiliteit, onbevangenheid en nieuwsgierigheid van kinderen is onze dagelijkse inspiratie voor nieuwe ontwerpen en innovatieve concepten. Het zijn kinderen die ervoor zorgen dat wij bij Shoesme niet een stapje, maar een flinke stap extra zetten.

Deze passie drijft ons om de allerbeste kinderschoenen te maken. Gezonde en comfortabele schoenen zijn het allerbelangrijkste voor voeten in de groei. Daarom maakt Shoesme hoogwaardige baby- en kinderschoenen, waarbij de nadruk ligt op de pasvorm en de ondersteuning van het kind met behulp van, door Shoesme ontwikkelde, flexibele zolen. 

We zijn ervan overtuigd dat een kinderschoen tot in de kleinste details afgestemd moet zijn op de fase waarin een opgroeiend kind zich bevindt. Zo voorziet een schoen voor een baby die tussen het kruipen door de eerste stapjes zet (Babyproof Smart), in andere behoeften dan een schoen voor een kind dat al zelfstandig loopt, maar nog wel een duwtje in de juiste richting kan gebruiken (Extreme Flex). Dat duwtje is een schoen van Shoesme. Soepel, met een perfecte pasvorm en gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Vanuit baby’s en eerste lopertjes gedacht zijn vervolglijnen voor peuters, kleuters, schoolkinderen en tieners ontwikkeld. Hiermee zet Shoesme een uitgebreide sortering modellen neer, waar kinderen én ouders blij van worden.

Sinds de oprichting van Shoesme in 1999, is ons doel steeds de beste baby- en kinderschoenen te ontwikkelen. Met trots kunnen we zeggen dat alles klopt. Ons product is gezond voor de voetjes, wordt eerlijk gemaakt en ziet er ook nog eens super uit. We gaan iedere dag naar huis, wetende dat we er alles aan hebben gedaan om het stappen, lopen en rennen voor kinderen weer een beetje leuker te maken. 

 

Van Hollandse bodem

Shoesme is een oer-Hollands merk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg. Alle ontwikkelingen, zoals het tekenen van de schoenen en het ontwikkelen van de concepten vinden plaats in eigen beheer, gedeeltelijk in Nederland en gedeeltelijk in Portugal. Shoesme werkt binnen een coöperatie samen met Portugese (familie)schoenfabrieken. Een team van modellisten besteedt hier veel aandacht aan innovatie en ontwikkeling, om zo ieder seizoen weer een hoogwaardige schoenencollectie neer te zetten.

Shoesme schoenen worden in deze fabrieken in Portugal geproduceerd, vrij van kinderarbeid en in een veilige en gezonde werkomgeving. Alle schoenen worden hier met de hand gemaakt en stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit, voordat ze de schoendoos in gaan. Door ieder seizoen te werken met dezelfde fabrieken zijn de continuïteit, pasvorm en kwaliteit gegarandeerd. We maken voor iedere collectie gebruik van dezelfde leesten, contreforts en uitneembare binnenzolen. Dus ben je tevreden over een paar Shoesme schoenen, dan kun je bij het volgende paar rekenen op dezelfde kwaliteit.

 

Shoesme poppetje

Shoesme wil het beste voor kindervoeten. Dit zie je terug in het logo dat op alle schoenen aanwezig is. De ellips staat voor de bescherming die Shoesme schoenen bieden aan kinderen. Kinderen worden gesymboliseerd door het poppetje in het midden, dat tegelijkertijd als schoentje kan worden gezien.

 

Shoesme is sponsor van War Child. Want niet alleen Nederlanse kinderen, maar álle kinderen hebben het recht om veilig, gezond en zorgeloos op te groeien.

 

 • Filteren
  • Maat
  • Kleur
 • Maat
 • Kleur
 • Nieuwste
 • Gefilterd op:
 • 8 per pagina

Keep calm and buy shoes

Over Molenkamp

Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.